Skip to content

DevOps Engineer

België, MelleEngineering

Bij 4411 streven we ernaar alle autogebruikers dagelijks bij te staan in het eenvoudig en snel betalen voor parkeren. Met meer dan 3 miljoen geregistreerde gebruikers is 4411 uitgegroeid tot de grootste parkeerapplicatie van België. Zo betaal jij eenvoudig van op afstand en op de minuut jouw parkeersessie. Naast straatparkeren bieden we ook parkeren aan via parkeergarages, kan je De Lijn en NMBS-tickets kopen via onze app én laad je je elektrische wagen op.

Mobiliteit zit met andere woorden verwerkt in onze genen en we focussen er ons op onze community verder te ondersteunen met nieuwe en leuke features. Om ons doel te halen en verder te groeien zijn we op zoek naar jou om ons team te vervolledigen!

Functieomschrijving

Als DevOps Engineer binnen het 4411-team ben jij verantwoordelijk voor de uptime van onze 4411-diensten en ga je aan de slag in de 4411-backend. Als DevOps Engineer breng jij verbeteringen aan rondom deployment, monitoring en escalaties. Naast de 4411-app, maken ook veel andere B2C en B2B apps gebruik van onze diensten. Een extra uitdaging is het meehelpen ontwikkelen van een nieuwe architectuur van onze 4411-diensten.


Vereisten

Wat verwachten we van jou?

  • Motivatie, leergierigheid en gedreven om aan de slag te gaan 💪🏻
  • Je bent geïntrigeerd door technologieën zoals Docker, Kubernetes, Prometheus, Jenkins & Grafana.
  • Je ondersteunt onze infrastructuur en helpt mee bij de migratie van onze PHP Stack naar onze (reeds bestaande) Go Kubernetes Stack
  • Je voorziet samen met de Developers de nodige logging (metrics in Prometheus, logs in ElasticSearch), tracing (Jaeger) en dashboarding (Grafana/Kibana)
  • Deelnemen aan de wacht voor het aanpakken van onverwachte storingen is geen issue voor jou. Je maakt er net een uitdaging van deze te voorkomen 😉
  • Ervaring hebben met een microservice architectuur geschreven in de taal GOlang is een pluspunt.
  • Je deelt en neemt kennis op rondom jouw vakgebied en bezit grote motivatie om verder te verbeteren.


Wat bieden wij jou aan?
Je komt terecht in een klein maar hardwerkend team waar communicatie en teamspirit key zijn. Aan de hand van flexibele werktijden gepaard met een geweldige kantoorsfeer bieden wij jou hopelijk jouw nieuwe droomjob aan. Uiteraard is er de mogelijkheid om van thuis uit te werken, ook al wil je onze 'Last Friday'-borrels zeker niet missen 😉  Daarnaast ontvang je nog eens ongelimiteerde toegang tot de 4411-diensten. Do we need to say more?

Interesse?

Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van deze beschrijving of wil je graag een eerste kennismaking inplannen? Solliciteer via onderstaande knop en wie weet werk jij binnenkort mee aan dé grootste parkeerapplicatie van België.


of

4411