Skip to content

Customer Support

België, BrusselOperations

Bij 4411 streven we ernaar alle autogebruikers dagelijks bij te staan in het eenvoudig en snel betalen voor parkeren. Met meer dan 3 miljoen geregistreerde gebruikers is 4411 uitgegroeid tot de grootste parkeerapplicatie van België. Zo betaal jij eenvoudig van op afstand en op de minuut jouw parkeersessie. Naast straatparkeren bieden we ook parkeren aan via parkeergarages, kan je De Lijn en NMBS-tickets kopen via onze app én laad je je elektrische wagen op.

Mobiliteit zit met andere woorden verwerkt in onze genen en we focussen er ons op onze community verder te ondersteunen met nieuwe en leuke features. Om ons doel te halen en verder te groeien zijn we op zoek naar jou om ons team te vervolledigen!

Functieomschrijving

Als customer support collega binnen het 4411-team richt jij je tot het tevreden stellen en houden van onze lieftallige B2C community. Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen via verschillende 4411 kanalen zoals e-mail, telefoon, sociale media en app-stores. Daarnaast streef je samen met het support team naar een maximale klantentevredenheid en denk je mee aan innovatieve manieren om gebruikers snel en op een correcte manier te ondersteunen bij problemen.

Vereisten

Wat verwachten we van jou? 

  • Het is jouw persoonlijke missie om mensen met vragen of problemen te helpen.
  • Je bezit mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels.
  • Je bent enthousiast om continu de kwaliteit, service en klanttevredenheid van 4411 te verbeteren.
  • Je werkt graag in teamverband maar kan zelfstandig ook je mannetje staan.
  • Je bent stressbestendig en niet bang van een uitdaging.
  • Ervaring als B2C customer support is een plus, leergierigheid is een must. Wat bieden wij jou aan?
Je komt terecht in een klein maar hardwerkend team waar communicatie en teamspirit key zijn. Je werkt samen met een deel van ons support team in Brussel waarbij het werk opgedeeld wordt in shifts. Uiteraard is er de mogelijkheid om van thuis uit te werken, maar staat een team van leuke collega's je te wachten op kantoor. Daarnaast ontvang je nog eens ongelimiteerde toegang tot de 4411-diensten. Do we need to say more?

Interesse?

Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van deze beschrijving of wil je graag een eerste kennismaking inplannen? Solliciteer via onderstaande knop en wie weet werk jij binnenkort mee aan dé grootste parkeerapplicatie van België.

of

4411