Skip to content

Community Marketeer

België, MelleMarketing

Bij 4411 streven we ernaar alle autogebruikers dagelijks bij te staan in het eenvoudig en snel betalen voor parkeren. Met meer dan 3 miljoen geregistreerde gebruikers is 4411 uitgegroeid tot de grootste parkeerapplicatie van België. Zo betaal jij eenvoudig van op afstand en op de minuut jouw parkeersessie. Naast straatparkeren bieden we ook parkeren aan via parkeergarages, kan je De Lijn en NMBS-tickets kopen via onze app én laad je je elektrische wagen op.

Mobiliteit zit met andere woorden verwerkt in onze genen en we focussen er ons op onze community verder te ondersteunen met nieuwe en leuke features. Om ons doel te halen en verder te groeien zijn we op zoek naar jou om ons team te vervolledigen!

Functieomschrijving

Als Community Marketeer binnen het 4411-team richt jij je op het vergroten, activeren en tevreden houden van onze 4411-community in België. Samen met het marketingteam denk je aan het creatief opzetten van campagnes om onze groei verder te boosten, dit zowel offline als online. Je zet je maximaal in om alle Belgische automobilisten ervan te overtuigen 4411 te gebruiken bij hun dagelijkse parkeersessie 🅿️

Vereisten

Wat verwachten we van jou? 

  • Motivatie, leergierigheid en gedreven om aan de slag te gaan 💪🏻
  • Je maakt er je missie van de 4411-community te doen groeien en tevreden te houden.
  • Je schrijft content voor nieuwsbrieven, pers, web en werkt mee aan de communicatie in de app.
  • Social media marketing & e-mail marketing zijn jouw persoonlijke playground.
  • Je verdiept je in resultaten en analyseert uitkomsten van marketingcampagnes. 
  • Je hebt ervaring met Adobe Illustrator of inDesign, of je bent leergierig om hiermee aan de slag te gaan.
  • Je bezit mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels.

Wat bieden wij jou aan?
Je komt terecht in een klein maar hardwerkend team waar communicatie en teamspirit key zijn. Aan de hand van flexibele werktijden gepaard met een geweldige kantoorsfeer bieden wij jou hopelijk jouw nieuwe droomjob aan. Uiteraard is er de mogelijkheid om van thuis uit te werken, ook al wil je onze 'Last Friday'-borrels zeker niet missen 😉  Daarnaast ontvang je nog eens ongelimiteerde toegang tot de 4411-diensten. Do we need to say more?

Interesse?

Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van deze beschrijving of wil je graag een eerste kennismaking inplannen? Solliciteer via onderstaande knop en wie weet werk jij binnenkort mee aan dé grootste parkeerapplicatie van België.

of

4411